Loading...
Monitorizare flotă online prin GPS 2018-01-29T13:12:02+00:00

Monitorizare flotă online prin GPS

Prin monitorizare flotă auto, societățile care doresc să-și eficientizeze fluxul de lucru obțin un control necesar, respectiv reușesc să optimizeze economiile legate de deplasări și activități de transporturi. Soluția pe care ne-o oferă tehnica de astăzi, prin aceste sisteme de localizare și monitorizare GPS, reprezintă un ajutor enorm în acest domeniu. Organizarea și monitorizarea parcului auto, în cadrul unei societăți, nu este deloc simplă.

Tot mai multe companii utilizează oportunitățile oferite de sistemele de monitorizare flotă prin GPS, deoarece costurile cu combustibilul sunt reduse în medie cu 5-30%. Societăţile de transport pot economisi între 5-20%, iar cele care operează în domeniul construcțiilor pot atinge şi economii de 20-40%. La acestea se adaugă și alte economii, prin eliminarea rutelor ocolitoare, protecția mărfii, eliminarea cheltuielilor din cauza vitezei excesive etc. Toate acestea pot fi realizate cu sistemul de monitorizare GPS.

Datorită evoluţiei tehnicii, localizarea şi monitorizarea GPS, cu ajutorul sateliţilor, s-a răspândit foarte rapid pe piaţa mondială, aducând beneficii celor care le utilizează.

Astfel de sisteme se regăsesc în aproape toate domeniile, începând de la localizarea anumitor dispozitive, obiecte, până la navigaţia folosită în autovehicule pentru ghidare.

Prelucrând semnalele de la sateliţi, aflăm informaţii asupra locaţiei receptorului, acesta transmiţând datele către un server. Aceste date sunt stocate în mediul online, fiind accesibile de oriunde prin intermediul internetului.

Cu monitorizare online prin GPS se poate afla poziţia obiectului monitorizat. În urma comunicaţiei dintre echipamentul instalat în vehiculul monitorizat şi aplicaţia online unde sunt prelucrate datele culese, se stabilește cu exactitate locaţia sau traseul urmat de acesta.

Este folosit atât de persoane fizice cât şi de companii, indiferent de numărul de unităţi supuse monitorizării. Prin acest sistem, puteţi face economii consistente în cadrul companiei dumneavoastră. Eficientizând rutele vehiculelor obţineți, în acelaşi timp, şi o economie de timp.

Trendul ne indică faptul că în viitorul apropiat, toate vehiculele vor fi dotate cu astfel de sisteme de monitorizare GPS. Această monitorizare este cel mai eficient sistem de supraveghere al activităţilor.

Compania noastră are o experienţă vastă în acest domeniu și vă oferă, prin sistemul monitorizare flotă FomcoGPS, soluţii complete care se bazează pe aparatură şi servicii de calitate.

Pe lângă un sistem performant şi servicii de calitate, programul e conceput şi creat astfel încât este uşor de utilizat. Totodată, acesta acoperă necesităţile clienţilor, oferind informaţii exacte asupra obiectului monitorizat. Aplicaţia este compatibilă cu sisteme mobile, cum ar fi telefoanele smartphone, tablete PC.

Acoperind o gamă largă în activitatea de transport, sistemul de localizare și monitorizare GPS a devenit un instrument necesar şi util pentru companiile care doresc un control eficient şi profesional.

Aşadar nu ezitaţi să ne contactaţi cu încredere, pentru mai multe informaţii sau pentru oferte de preț.

Sistemele de monitorizare flotă ajută la managementul flotei, furnizând date exacte cum ar fi: poziția, coordonatele vehiculului, starea vehiculului (deplasare sau staționare), viteza de deplasare, consum, nivel combustibil în timp real, etc.

Principiul de funcționare al sistemelor de monitorizare flotă auto este aproape identic la toate sistemele de acest gen, însă diferă prin calitatea unităților și a aplicației de monitorizare, respectiv serviciul de asistență oferit.

Compania noastră furnizează în acest domeniu, de monitorizare flotă auto prin GPS, cele mai sofisticate și profesionale aparate. Având experiență de aproape zece ani în domeniu, inginerii împreună cu dezvoltatorii experimentați, au creat un sistem care acoperă aproape toate nevoile pieței și este în continuă dezvoltare.

Monitorizarea flotei auto prin GPS este recomandată pentru toate companiile, mici sau mari, care doresc eficientizarea flotelor, a activităților acestora și, totodată, pentru cei care vor să țină pasul cu tehnica avansată de urmarire online prin GPS.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Știm că timpul este foarte important pentru dumneavoastră, de aceea avem un stoc uriaș de piese și accesorii auto, pentru a vă putea fi livrate a doua zi!